Forum aikido wita! Zapraszamy do dyskusji na temat aikido i innych sztuk walki
Nie jesteś zalogowany.

Wiem, że niktórzy mają to szczęście, że wybierają się jeszcze na obozy, ale dla mnie mój pierwszy sezon z aikido dobiegł już końca. Był... trudny... ale w ostatecznym rozrachunku na pewno udany ![]()
A jak Wy podsumowalibyście minony sezon?

ja dopiero w tym sezonie zaczalem swoja przygode z aikido wiec bardzo duzo sie nauczylem i teraz czeka mnie juz nie nauka samych technik a uczenie sie poprawnosci ich wykonania co zabierze na pewno kilka(nascie?) nastepnych lat
w przyszlym roku bedzie trudniej bo musze zdac mature wiec musze sie przylozyc do nauki bo niestety ten rok zawalilem z lenistwa i dosc slabo poszlo (chociaz jak na ilosc godzin co opuscilem to i tak niezle)

To też był mój pierwszy sezon... Obiektywnie rzecz biorąc sporo się nauczułam... Ale... zawsze pozostaje niedosyt... No szczęście, aikido uczy cierpliwości ![]()

wiadomo, ze chcialoby sie juz umiec tyle co koledzy w hakamach ale jak sie dojdzie do czegos samemu ciezka praca to daje to wieksza satysfakcje
hm wzloty i upadki
powrot znajomych do aikido co mnie ucieszylo
poszerzenie wiedzy dzieki forum
ciagle uswiadamianie sobie jak malo umiem i jak niski poziom umiejetnosci posiadam
ogolnie pozytyw ![]()

Krzysiek pisze:
hm wzloty i upadki
powrot znajomych do aikido co mnie ucieszylo
poszerzenie wiedzy dzieki forum
ciagle uswiadamianie sobie jak malo umiem i jak niski poziom umiejetnosci posiadam
ogolnie pozytyw
Zgadza się... wzloty i upadki... ![]()

Jak tu to podsumować?Było ciekawie. Byłem na dwóch stażach z Giampietro.I w przyszłości wybieram się na kolejne. Niezliczona liczba treningów za mną w tym sezonie. Trochę mało kiji robiliśmy to chyba mogę zaliczyć do minusów.A tak poza tym to na treningach było zabawnie.Myślę że wszyscy z mojego klubu sporo się nauczyliśmy.W innych pewnie jest podobnie. Kolejny sezon już za nami a następny przed nami. Życzę wszystkim spokojnego wypoczynku w wolnym czasie.Zbierajmy siły na kolejny sezon! ![]()