Forum aikido wita! Zapraszamy do dyskusji na temat aikido i innych sztuk walki
Nie jesteś zalogowany.

Cześć!Aikido ćwicze od 1999r, z roczną przerwą.Przeglądam to forum od ok.9 miesięcy i postanowiłem się dołączyć.Obecnie mam stopień 1 kyu.Ćwicze w stylu Kobayashi.Mam 24 lata.Musze was pochwalić,że jest to jedno z ciekawszch forów jakie udało mi się znależć,o aikido oczywiście.Pozdrawiam wszystkich!

o prosze 9 miesiecy sie ukrywal !
Witam

Witaj ![]()

Siema cicha woda ![]()

czesc

Do Cezarego i Krzyśka:
Nie ukrywałem się, tylko obserwowałem.A i postaram się być aktywny na forum.Pozdrawiam!
Ostatnio edytowany przez Tobikbombik (24-04-2009 12:49:51)

no widze po ilosci dzisiejszych postow ze starasz sie odrobic straty w postach ![]()

Witam ![]()

Na pierwszym stażu mówili do mnie cicha woda... I też prawie rok po zarejestrowaniu się napisałem pierwszego posta tutaj... A tak poza tym... cześć :-)

Obserwując jednego jestsmy pewni. Uczymy sie.
Uczymy sie być.
Wtaj i bądż z Nami jak najdlużej.
WITAJ.

Wakacji nastał czas! Korzystajmy z lenistwa póki możemy! ![]()

Jakie lenistwo. Mimo wakacji wciąż chodzę na treningi i czuje się z tym świetnie ^^. Jedynie cos na sierpień będę musiał znaleźć bo Budojo zamknięte wtedy.

u nas w wakacje są treningi

u nas w lipcu oboz letni a w sierpniu letnia szkola prowadzona przez sensei Chiba ale nie wiem ile znajde czasu bo mam poprawke z matematyki ![]()

Nishio pisze:
u nas w wakacje są treningi
U mnie niestety nie. Szkoda ![]()

u mnie są ^^ i chodzę teraz w wakacje na 7 treningów w tygodniu. jak mam szkołę to tylko 2 razy ![]()

U nas też są wakacje a to oznacza że może uda się więcej czasu potrenować bo ostatnio trochę z tym krucho. No i na forum może uda się troszkę posmarować :-) .

Ja co najwyżej mogę poćwiczyć sobie tai sabaki, suburi i kata, no i ewentualnie "walkę z cieniem" ![]()

Byłem na urlopie ale już jestem.Widzę że pojawiło się sporo wątków.
Ostatnio edytowany przez Tobikbombik (20-07-2009 14:01:32)

Fajno żeś wrócił ![]()