Forum aikido wita! Zapraszamy do dyskusji na temat aikido i innych sztuk walki
Nie jesteś zalogowany.

Witam wszystkich ciepło, wróciłem i mam nadzieję że na długo, po perturbacjach związanych z przebranżawianiem własnej firmy powinienem mieć teraz troszkę więcej czasu i częściej zaglądać na forum by wcisnąć swoje trzy grosze.
p.s.
teraz moja praca opiera się na wyjazdach w polskę i tu prośba do forumowiczów, jeślibyście byli tak uprzejmi i przesłali mi adresy waszych klubów na e-mail to byłbym bardzo wdzięczny. Teraz jeżdżę jak wspomniałem po całej polsce i nie mam możliwości często uczęszczać do siebie na treningi w związku z tym chciałbym pochodzić na treningi do klubów w miastach w których akurat będę. Już zacząłem to praktykować i mam nadzieję że w ten sposób będę nadal mógł ćwiczyć aikido.

Moj adres chyba ci sie nie przyda ![]()

Lysy wciaz cwiczy ??

Fajnie, że znowu jesteś ![]()
Interesują Cię tylko kluby Aikikai, czy innych stylów także?

Każdy styl, chętnie poznam aikido od innej strony ![]()

Teraz mam jakieś problemy z netem, ale postaram wszystkie namiary przesłać później.

Cezary pisze:
Lysy wciaz cwiczy ??
Ćwiczy ale miewa chwile zwątpienia, myślałem że po przygodzie we włoszech odpuści ale jest twardy i chyba go wciągneło
, co do adresu to nigdy nie wiadomo ![]()

racja ![]()

Cześć! Witaj ponownie ![]()
Bzyk www.dropbox.com login www.aikido.edu.pl@gmail.com haslo biskup
miejsce 2 gb
wrzuc fotki a jak chetni skopiuja sobie to usuniemy i wrzucisz nastepna partie

Krzyś postaram się dziś w nocy ale jest tego ponad 1200 szt i muszę to jeszcze oblukać ![]()

jeszcze muszę zażyć kąpieli zdrowotnej ponieważ inaczej nie będę w stanie jutro stanąc na nodze

Szalony jesteś, ale chyba rozumiem ![]()

Lysy mowil ze bylo bardzo kiepsko z kolanem , szacunek za wytrwalosc

Powiem tak : po egzaminie noga obłożona kompresem lodowym drgała jakby padaczkę miała
Ale po za tym to ok, tylko pozostaje ten niesmak, że nie zrobiłem tak jak potrafię i nie mogłem tego pokazać, no i zamotałem się przy sokumen iriminage, ale za drugim razem już było ok.

A tak przy okazji to szacun dla Krzyśka, on pokazał co to walczyć do końca!!!!
Z fotek nici ponieważ są katastrofalnej jakości może wybiorę kilka ale tylko kilka, ale Tomek filmował to postaram się wrzucić w weekend jakiś kilp ![]()
Bzyk pisze:
Powiem tak : po egzaminie noga obłożona kompresem lodowym drgała jakby padaczkę miała
![]()
Ale po za tym to ok, tylko pozostaje ten niesmak, że nie zrobiłem tak jak potrafię i nie mogłem tego pokazać, no i zamotałem się przy sokumen iriminage, ale za drugim razem już było ok.
sensei kiedys powiedzial - nie sztuka jest zdac gdy wszystko wychodzi

Krzysiek pisze:
Bzyk www.dropbox.com login www.aikido.edu.pl@gmail.com haslo biskup
miejsce 2 gb
wrzuc fotki a jak chetni skopiuja sobie to usuniemy i wrzucisz nastepna partie
Krzysiu wrzuciłem kilka ale co z tym dalej to twoja broszka
tylko takimi dysponuję, możecie krytykować ![]()

Krzysiu jak można je umieśćić na forum? i usuń te jedno z galerii ![]()

Krzysiek pisze:
ja nie mam zadnych wiec krytyka bylaby bez sensu
poczeka twoje też będą ![]()

a gdzies Ty byl jak Ciebie nie bylo ??
Ostatnio edytowany przez Cezary (02-02-2010 16:48:45)