Forum aikido wita! Zapraszamy do dyskusji na temat aikido i innych sztuk walki
Nie jesteś zalogowany.

masz racje hehe nabijam posty na ludka w seidza

No tobie to juz chyba wiecej ludkow sie nie zmiesci;-) Ale fajne sa,maja hakamy i w ogole siedza jakby przed nimi O'Sensei bylXD

No pomysł z tymi ludkami fajny:D A popatrzę sobie jeszcze po forum, może gdzieś nabiję kilka postów:D

Macias pisze:
No tobie to juz chyba wiecej ludkow sie nie zmiesci;-) Ale fajne sa,maja hakamy i w ogole siedza jakby przed nimi O'Sensei bylXD
zadam wiecej ludkow apel do adminu UWOLNIC LUDKI ![]()

Ja swojego nazwe Arek,jak bede mial nastepnego to nazwe zenskim imieniem na ,,B''^^zeby mnie nie posadzono mnie o szowinizm,w tych czasach to bym jeszcze za kratki za to trafilXD No ale tak nawiazujac do tematu watku i mojej wypowiedzi:raczej nie znajda sie tu az tak radykalne feministki;-D
A moze rozne rodzaje ludkow? Rozne uczesania na ten przykladXD

Ale przeciez slowami ze nie ma tu takich feministek wyrazilem uznanie dla zenskiej czesci forum i ogolnej dobrej atmosfery;-D Jakby nie patrzac miescimy sie w watku:-)
Spoko juz nie bede pisal takich rzeczyXD
Macias pisze:
Ja swojego nazwe Arek,jak bede mial nastepnego to nazwe zenskim imieniem na ,,B''^^zeby mnie nie posadzono mnie o szowinizm,w tych czasach to bym jeszcze za kratki za to trafilXD No ale tak nawiazujac do tematu watku i mojej wypowiedzi:raczej nie znajda sie tu az tak radykalne feministki;-D
widze ze chcesz zebym sie przyczepil i marudzil ![]()
watek jest dla osob niezadowolonych z forum lub forumowiczow
mozesz mi laskawie pokazac paluszkiem gdzie w swoim poscie wyrazasz swoje niezadowolenie? ![]()

Macias pisze:
'B' jak Bazyliszek ???
Poczekaj bedzie burza hihi

Ja jestem niezadowolony chce nowego LUDKA i juz...

Aj tam paluszkiem nie bedzie widac;-) A Ludki to integralna czesc kazdego awatara! Jestesmy z Nimi nierozerwalnie polaczeni...
Nastepnym razem napisze w tym watku jak bede mial jakies zastrzezenia,oka?;-D

Macias ja tez sie przyczepie.
O CI CHODZI?
Albo zacznij konkretami gadać a raczej pisać , albo się wez za pisanie postów. (pożytecznych postów)
i uwolnić ludki ![]()

Ludzie nie ten dział xDD

sorry...
(i znow jeden post do przodu Hi hi)

Jak tam nie ten dzial?? Skoro prawie cala pierwsza strona jest zawalona ,,trash'em''XD
Nie chce mi sie nabijac postow,po prostu gadam o ludkach^^ Dobra juz nie bede
(ale jeden post i tak jestem w przodXD)

i tak trzymac (hej panie Ludku ? Where are you )

Mam jedno głupie pytanie...
Dalczego niektórzy nie piszą polskich znaków. Wiem ,że wygodnie jest ignorować ą,ę itd. Jednak w tematach to niewiele wysiłku. Oczywiście bez urazy ... ![]()
NattenHviske pisze:
Dalczego niektórzy nie piszą polskich znaków. Wiem ,że wygodnie jest ignorować ą,ę itd. Jednak w tematach to niewiele wysiłku. Oczywiście bez urazy ...
forum jest na skrypcie i przy probie przejscia na nowa wersje skryptu okazalo sie ze jest z tym problem wlasnie z powodu polskich znakow dlatego ich nie pisze

Rozumiem ...bardzo dziękuję za odpowiedź.

NattenHviske pisze:
Dalczego niektórzy nie piszą polskich znaków. Wiem ,że wygodnie jest ignorować ą,ę itd. Jednak w tematach to niewiele wysiłku. Oczywiście bez urazy ...
Powodod jest prosty mieszkam o pracuje za granica i mam angielska klawiature... bez polskich znakow... jesli chodzi o mnie

Hehe,mi sie po prostu nie chce... Nie znaczy to ze mam problemy z ortografia! Po protu mam ograniczony dostep do kompa i niewiele wolnego czasu,dlatego czasem lupie 10posto dziennie,a potem sie np.tydzien nie odzywam;-) Ale przyjemnie,naprawde przyjemnie ze ktos nareszcie zwraca na to uwage,Natten-przyklask z mojej strony;-)
A tak w ogole-mozna zapytac skad takie egzotyczne imie?

Moje "imię" pochodzi z języka norweskiego. Jestem zaskoczona ,czy Ty zawsze masz tak przyjacielską naturę?
Może jesteś po prostu szczęśliwy ?

To skomplikowane... Zalozenie ze po protsu nie lubie gdy kogos sie traktuje tak,a nie inaczej przez pomylke starczy?;-) A czemu pytasz,pewnie znasz wielu pozytywniej nastawionych ludzi... Niewazne. A szczescie to kwiestia wzgledna. Co to znaczy po norwesku? Bo chyba nie ,,Dziwne oko z dwiema zrenicami''...

Nie nie ...
"Dziwne oko z dwiema źrenicami " To taki symbol mojego ulubionego zespołu. Jeśli chodzi o Natten Hviske hmm niech to pozostanie na razie tajemnicą. Ludzi pozytywnie myślących znam garstkę. Co najzabawniejsze niewątpliwie należy do nich mój mistrz. Sama jestem kompletną pesymistką.

Jaki zespol? Choc moze to nie temat na forum... Nie jestem optymista,w zadnym razie. Realista do krwi. Optymizm jest jak wiedza jaki prezent sie dostanie na swieta-nie ma juz potem takiej frajdy. Ale skrajnosc w druga strone,czyli pesymizm,jest szkodliwy dla zdrowia i uniemozliwia cieszenie sie zyciem.
Ladny sobie nick wybralas,podoba mi sie... Zwlaszcza jego polskie tlumaczenie. Zapytalbym jeszcze dlaczego taki,a nie inny,ale to chyba nie to forum. Zasmiecalibysmy watek;-)