Forum aikido wita! Zapraszamy do dyskusji na temat aikido i innych sztuk walki
Nie jesteś zalogowany.
klub musi miec grupe dziecieca
pomysl dobry dziecko sie bedzie rozwijalo ruchowo

to bardzo dobry pomysł, dziecko w tym wieku bardzo szybko się rozwija, dzięki zajęciom może nauczyć się prawidłowej postawy, oraz dobrze się bawić wśród innych dzieci, u nas w klubie jest 2, 4-latków i świetnie idzie im nauka:) pozdrawiam
sugeruje zalozyc watek np w dziale treningi

"tai otoshi" zajme sie w wolnym czasie...
nie pali sie ![]()

Nie ten dział. Proponuje rozpocząć gdzie indziej. Jeśli chodzi o moje zdanie To jest taki: jeśli maja grupe dla dzieci, to proszę bardzo, jeśli nie to niech troche dorośnie. W naszej grupie jest jeden 10 i strasznie się z nim męczymy bo musimy uważać i on wszystko opóźnia.
Jeśli chodzi o fachowców to nie wiem czy to była aluzja do mnie. W szkole naucze sięmniej niż w domu co akurat robie. A ucze się z przedmiotów co zresztą mnie i tak nie pasjonują po koniec roku, ale to nie zmienia faktu, że zdałem z paskiem. Jakby takich "fachowców" jak ja było więcej bym był wdzięczny....
GangstaMike to byl zart bez podtekstow - przepraszam jesli urazilem

Nie ma sprawy. Żart zrozumiałem ;].

Sure. CZemóż to mielibyśmy przestać rozmawiać!? ![]()

Ja nie mam żadnych GURU, co najwyżej mój rozsądek. A co do sekty nie mam nic przeciwko byleby panowała miła atmosfera i nic nie byłoby zobowiązującego. A wszystko robiło by się dla dobra samych siebie i innych
.
Co masz na myśli mówiąc "wasz", skoro też należysz do tego forum
.
zaden guru tylko osoba ktora zalozyla to forum : )
informuje o nieobecnosciach na wypadek ewentualnej prosby odnosnie forum ze nie jest spelniana z powodu nieobecnosci
Witam!
Dobra, zmienię to guru... To miało być z przymrużeniem oka... ![]()
A tak w ogóle, to w weekend mogą być drobne zakłócenia forum. Kolejna próba przenosin na iny hosting i przy okazji wymiana platformy forum na trochę nowocześniejszą. Nie wiem jak to się uda w praktyce, ale postaram się, aby zakłóceń było jak najmniej.
Przy zmianie hostingu zablokuję możliwość pisania postów na jakieś 12-24 godziny, żeby nie poszły w próżnię.
Przepraszam za utrudnienia, postaram się, żeby wszystko odbyło się sprawnie i jak najbardziej bezproblemowo.
Szern
forum ma nowy adres http://forum.aikido.edu.pl
to jest wazne bo wchodzac na forum poprzez stary adres sa klopoty np z zatwierdzeniem postu lub aktualizacji swojego profilu
przepraszamy za te utrudnienia
forum sprawialo problemy i nie mozna bylo pisac postow
powodem byl filtr antyspamowy ktory instaluje Szern gdyz ostatnio przybylo nam sporo uzytkownikow ktorych podejrzewamy ze sa spambotami
przepraszamy za te utrudnienia

A możesz mi powiedzieć co pisali?
byl wstawiany tekst po angielsku typu it`s a nice site i adres www napisane wielokrotnie

własnie na TVN rozpoczyna sie "Nico" pierwszy film Steven seagal gdzie najmocniej widac jego związek z aikido

Hehe, tak widziałem film już wiele razy. No Steve był tam bardzo młody. Apropos, ja mam całą kolekcje filmów z segalem. jedyne na co jeszcze poluje to "W strone słońca" czy jakoś tak.
Apropos spamerów. Dokladnie to były boty. Takie pozycjonowanie stron tylko, że BAARDZO lamerskie.