Forum aikido wita! Zapraszamy do dyskusji na temat aikido i innych sztuk walki
Nie jesteś zalogowany.

Mi się wydaje, że i tak mamy już duzo działów. Lepiej zadbać o mniejszą ilosć działów a dużą ilość postów niż odwrotnie...

IMHO: Ja bym zmniejszył ilość działów, forum jest bardzo rozbudowane, trochę traci na przejrzystości - popieram GangstaMike.
A jeżeli chodzi o ilość osób piszących na forum - hmmm, problem nie dotyczy tylko Waszego forum. Zazwyczaj fora specjalistyczne mają 5% ( to i tak dużo) aktywnych użytkowników.

popieram chłopaków więcej postów mniej działów

Bo chodzi o to że jak ktoś widzi tyle działów to zwykle odchodzi chęć ich przeglądania, jest dużo. Taki jakby przekaz podprogowy
.

czy ja wiem... ja bym zostawił jak jest
mnie osobiście denerwują fora gdzie wszytsko jest razem... tu jest posegregowane... według mnie fajne...

A mi się taka rozbudowa form nie podoba. Zamiast działów o technikach ( każdej z osobno ) powinien być jeden dział Techniki w którym to poszczególne techniki byłyby omawiane w nowych tematach. Tak sama z cą resztą. Za bardzo to jest rozbite IMHO

tak było kiedyś na forum... i chyba nie było to wcale najlepsze... przerabialiśmy już twój pomysł w praktyce... uważam,z e teraz jest ok...
generalnie rzecz biorac wprowadzanie zmian w konstrukcje forum jest trudne i wolalbym w tym nie grzebac
rozbudowy o nowe tematy w jakiejs duzej ilosci nie przewiduje tylko o nowe watki
Mhroczny tez chcialem na poczatku tak zrobic ba nawet tak bylo ale tak jak Nishio powiedzial po kilku dniach stalo sie oczywiste ze taka konstrukcja forum jest wadliwa

A mi się taka rozbudowa form nie podoba. Zamiast działów o technikach ( każdej z osobno ) powinien być jeden dział Techniki w którym to poszczególne techniki byłyby omawiane w nowych tematach. Tak sama z cą resztą. Za bardzo to jest rozbite IMHO
Jestem za. Też tak mówiłem, tylko mnie nikt nie słucha. I tak nie wykorzystujemy tego, że tetechniki są podzielone w taki sposób.
mam nadzieje ze z czasem przybedzie rozmowcow watkow i postow a nie wiem czy z takiej prostej formy daloby sie powiekszyc
poza tym nigdy przedtem nie prowadzilem forum i nie mam zadnego doswiadczenia

No ja prowadziłem pare, dlatego mówiłem jak zrobić. Ale.... co ja tam wiem ![]()
ok to moze przyklad
ktos ma watpliwosc np odnosnie nikkyo i chce zadac pytanie
przy obecnym ukladzie w dziale nikkyo zaklada watek i jak odwiedzi nas za jakis czas to latwo znajdzie to pytanie i od razu zobaczy czy ktos cos napisal
jak technika bedzie watkiem to myslicie ze bedzie chcialo sie tej osobie szukac w np 100 postach?
mi sie wydaje ze nie
fakt ze np staze mozna gdzies przeniesc jako watek ale techniki raczej powinny zostac

Myślę, że znaleźć trudno nie będzie, od czego jest opcja szukaj. Dodatkowo jak narazie nikt się nie kwapi o taki rzeczy.

heheh, to Ty przewidywalny jesteś ![]()
Proponuje ustawić większe avatery, to naprawdę nie jest dużo miejsca. A fajniej wygląda. I może jakieś graficzne logo forum mozna ustawić ??

Ja robie w grafice. Potrzebne mi są tylko informacje na temat romiaru loga. I będzie
.

OK zrobiłem 800X200. Jak mam to wgrać. Przesłać Tobie na maila, czy moze dostane takie uprawnienia??