Forum aikido wita! Zapraszamy do dyskusji na temat aikido i innych sztuk walki
Nie jesteś zalogowany.

a nie da sie zrobic tego co pisalem w innym temacie, tzn wymusic na uzytkownikach niezarejestrowanych przepisywanie kodu z obrazka by wyslac posta? to chyba bardziej rozsadne rozwiazanie niz calkowita blokada...

według mnie posty niezarejestrowani użytkownicy moga pisać tylko w działach typu czego chcesz się dowiedzieć o aikido... reszte w obecnej sytuacji weług mnie powinno się zablokować... i tak w poruwnaniu do wielu forum internetowych mieliśmy bardzi liberalne zasady... ale aikido to nie harry potter, gdzie dostepność musi być duża... jeżeli ktoś jest zainteresowany forum to i aikido więc myślę, że rejestracja to nie problem...
Phobos pisze:
a nie da sie zrobic tego co pisalem w innym temacie, tzn wymusic na uzytkownikach niezarejestrowanych przepisywanie kodu z obrazka by wyslac posta? to chyba bardziej rozsadne rozwiazanie niz calkowita blokada...
owszem rozsadne tylko nie wiem ile pracy zrobienie tego wymaga a Szern jest osoba mocno zajeta

Popieram Nishio. Jesli ktos jst zainteresowany Aikido to niech sie zarejestruje.

Ja także uważam że aby udzielać się na forum trzeba się najpierw zarejestrować, jeśli ktoś ma coś ważnego do naipisania to się zarejestruje.
BLOKOWAĆ, BLOKOWAĆ, BLOKOWAĆ

i jeszcze raz blokowac !

Krzysiek pisze:
ustawilem tak ze goscie moga zakladac watki i pisac posty tylko w temacie czego chcesz sie dowiedziec o aikido reszte forum moga tylko przegladac
Popieram w całej rozciagłości. W końcu, jeżeli ktoś chciałby się udzielać na forum, to rejestracja trwa tylko chwilę.

I bardzo DOBRZE!

Krzysiek bardzo dobrze i powinieneś blokować jak tylko stworzyłeś te forum
pozdro