Forum aikido wita! Zapraszamy do dyskusji na temat aikido i innych sztuk walki
Nie jesteś zalogowany.

Witam wszystkich
Właśnie przed chwilą się zarejestrowałem. Ćwiczę jakieś 3 lata. W wolnych chwilach zamierzam poczytać już istniejące tematy, a jak będę miał coś do dodania, to i się odezwę ![]()
Pozdrawiam forumowiczów

Witaj z tego co piszesz jesteś już dosyć zaawansowanym aikidoką jaki styl ćwiczysz ??

Cześć! Skąd jesteś i ile masz lat? ![]()

Witaj ![]()

Dziękuję za miłe przyjęcie ![]()
Drogi Ferciku, w najmniejszym stopniu nie czuję się zaawansowanym. Chyba nikt po trzech latach nie może tak powiedzieć. Często spotyka się wypowiedź, że shodan to początkujący. Podejmując się nauki aikido należy być przygotowanym na długą drogę. Dla mnie to zaleta.
Klub, w którym ćwiczę, jest zrzeszony w PFA, a więc Aikikai.
Pzdr

Omixos Żarnik pisze:
Dziękuję za miłe przyjęcie
Drogi Ferciku, w najmniejszym stopniu nie czuję się zaawansowanym. Chyba nikt po trzech latach nie może tak powiedzieć. Często spotyka się wypowiedź, że shodan to początkujący. Podejmując się nauki aikido należy być przygotowanym na długą drogę. Dla mnie to zaleta.
Klub, w którym ćwiczę, jest zrzeszony w PFA, a więc Aikikai.
Pzdr
No może troszkę się zapędziłem dla mnie zaawansowany tzn lepszy ode mnie poza tym masz już jakieś pojęcie o aikido w porównaniu ze mną. Ja też ćwiczę akikai więc mam nadzieje że pomożesz jak będziesz coś wiedział.

u nas mowia ze aikido zaczynasz rozumiec od sandan , ale mamy czas ![]()

Witaj, czytaj, pytaj, pisz i sie dobrze baw. ![]()