Forum aikido wita! Zapraszamy do dyskusji na temat aikido i innych sztuk walki
Nie jesteś zalogowany.

Krzychu w wątku mój egzamin nie widzę nic poza moim filmikiem a w indeksie jest 6 odpowiedzi ![]()

Ja też tak mam... z powodu przeglądarki (IE), ale wystrczy kliknąć na: odpowiedz i wtedy można przejrzeć wszystkie posty z wątku. Niestety, za każdym razem, kiedy film będzie w pierwszym poście wątku problem będzie się powtarzał
No chyba, że będzie sam link, wtedy nie.

Dzięki Shinshin zaraz wypróbuję ![]()

Krzysiek pisze:
czyli ie i filmy
Bzyk wiem ze to nie jest rozwiazanie ale moze sprobuj uzywac firefoksa? lub opery
ie to jest pseudoprzegladarka
mam służbowego lapsa i nie za bardzo chcę ingerować w niego ![]()

hej,hej,mam problem... I to chyba podobnej natury co powyzszy. Jak odpalam watek ,,cos innego" to mi wylacza strone... Tak samo z kazdym watkiem na ktory sa wrzucone filmiki. Jesli jest link-wszystko ok,ale jak filmik to game over. Pisze mi ze nie moze odczytac adresu i przerywa operacje. Nie da sie czegos z tym zrobic???

Eee... Internet Explorer... Wiedze o komputerach mam taka jak o fizyce kwantowej-wiem ze jest;-)
hm zamiast zmuszac Szerna do walKi z kodem - na ktora nie ma czasu - to moze zaprzyjaznij sie z inna przegladarka? rozwiazanie nie idealne ale mniej pracochlonne od grzebania w kodzie forum

Krzysiek, czasami siła przyzwyczajenia jest nie do przeskoczenia
Ale... jak nie drzwiami, to zawsze można jeszcze oknem... ![]()

Dobra,sprobuje tak zrobic. W razie wu odezwe sie jeszcze,dzieki za rade!

Krzysiek pisze:
Shinshin akurat na ie mam uczulenie
to mamy uczulenie na to samo ![]()

Krzysiek pisze:
Shinshin akurat na ie mam uczulenie
A ja mam uczulenie na ignorancję i głupotę, a do IE akurat ma słabość ![]()

Przyznaję, jestem dyletantem informatycznym i chyba nieprędko to się zmini.
Witam,
W tym miesiącu wracam do spraw aikido i postaram się wysprzątać zaległości.
Problem niezupełnie związany jest z Internet Explorerem - to błąd wtyczki do publikacji filmów - w marcu generalne sprzątanie i aktualizacja forum powinno rozwiązać te problemy.

Krzysiek, mam problem natury technicznej, a mianowicie nie mogę zmienić mojego avatara. Mogę tylko obecny avatar usunąć, a jeśli chce dodać nowy to ponownie wczytuje się stary.
Proszę o pomoc.

Niestety nic się nie zmieniło. Jak masz Krzys trochę czau to pomyśl o moim problemie ze zamiana awatara.

Dziękuję. Już jest ok. Taki awatar ma zostać.

Hmmm ja takiego problemu nie miałem choć zmieniałem avatara już parę razy.

Bywa. ![]()